Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Товариство «Херсонобленерго» звернулося до суду відносно наклепу народного депутата

December 22, 2017

Вчора, 21 грудня 2017 року, народний депутат Ю.Одарченко на брифінгу в Верховній Раді зробив заяву, яка своїм змістом завдає шкоди честі та гідності ПрАТ «ЕК «Херсонобленерго». Таким чином, нардеп оригінально привітав енергетиків з професійним святом. А саме, Одарченко стверджує, що «організації безоплатно забезпечують електрикою блок-пости окупантів, створюють перепони для подачі електричної енергії українським військовим».

ПрАТ «ЕК «Херсонобленерго» повідомляє, що такі висловлювання народного депутата Одарченка не відповідають дійсності та є наклепом на Товариство.

Зазначені висловлювання народного депутата пов’язані із не задоволенням енергопостачальною компанію його особистих інтересів. Так, Одарченко Ю.В. звернувся до керівництва ПрАТ «ЕК «Херсонобленерго» із проханням надання преференцій суб’єкту господарювання, що є йому підконтрольний, а саме ТОВ «Екологічна Енергія» в частині приєднання належних йому електроустановок. У зв’язку із тим, що прохання народного депутата виходило за межі законодавства України Товариством у його задоволені було відмовлено.

У зв’язку з вищевикладеним, 22 грудня, в своє професійне свято - День енергетиків, ПрАТ «Енергопостачальна компанія «Херсонобленерго» змушене було звернутися до суду з позовом про визнання інформації недостовірною та зобов’язати нардепа спростувати неправдиву інформацію. 

Нагору